Verandazonwering

Met een verandazonwering op of onder je terrasoverkapping creëer je extra schaduw op jouw terras.

Verandazonwering Stilo

De Stilo kan worden toegepast onder een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare systeem wordt voorzien van een unieke ritssluiting. Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de winstabiliteit gemaximaliseerd.

De Stilo heeft een maximale breedte en uitval van 450 cm. Hij is verkrijgbaar met een motor en te bedienen middels schakelaar, afstandsbediening of een app. Het doek is in meerdere kleuren en verschillende designs verkrijgbaar. De alumium delen zijn in 193 standaard RAL kleuren en 14 kleuren structuurlak te verkrijgen.

 

  • Compacte kastmaten
  • Unieke veerconstructie
  • Ritssluiting voor maximale windstabiliteit
Verandazonwering Solidare Verso
Verandazonwering Summerlight Solidare

Verandazonwering Vinci 150 en 250

De Vinci 150 serrezonwering kan worden toegepast onder een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare systeem wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de winstabiliteit gemaximaliseerd.

De Vinci 150 heeft een maximale breedte van 600 cm en maximale uitval van 500 cm. Hij is verkrijgbaar met een motor en te bedienen middels schakelaar, afstandsbediening of een app. Het doek is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De aluminium delen zijn in 193 standaard RAL kleuren en 14 kleuren structuurlak te verkrijgen.

Het verschil tussen de Vinci 150 en 250 is dat de Vinci 250 bovenop een glaskoepel of overkapping geplaatst kan worden. Ook dit systeem is voorzien van een ritssluiting wat ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft.

 

  • Subtiele vormgeving
  • Unieke veerconstructie
  • Grote oppervlakte mogelijk
  • Ritssluiting voor maximale windstabiliteit

Verandazonwering VZ080

Met deze flexibele zonwering benut je je veranda, skylight of dakraam optimaal. Onder een Harol-zonwering met compacte kast geniet je van precies de juiste dosis schaduw. Je kunt de zon ook volledig buitensluiten. Een droom voor langslapers.

Eén systeem, veel mogelijkheden

Dankzij het ingenieuze ontwerp kan het doek bewegen naar keuze: van onder naar boven, van boven naar onder, van links naar rechts of van rechts naar links. Bovendien kan deze zonwering ook gebruikt worden als binnenzonwering, ideaal voor lichtkoepels en lichtstraten.

Verandazonwering VZ800 Zip
Verandazonwering Summerlight Solidare

Verandazonwering VZ800

VZ800 ZIP voor al je grote hellende glaspartijen

Zonwering is niet meer weg te denken van je woning. En liefst zonwering die hoog scoort op het vlak van comfort, design, veiligheid en energiebesparing. Op al deze punten scoort de VZ800-ZIP uitstekend. Deze Harol-oplossing komt nu nog strakker, slanker en sterker voor de dag. Daar kan je al eens mee buiten komen! Of beter: binnen blijven.

Je persoonlijke stijl

Sober, strak, veel licht of weinig licht? Dankzij onze ruime collectie aan hoogwaardige doeken is de keuze volledig aan jou. Bediening kan manueel of automatisch via een handzender, smartphone of tablet. Bovendien kan die veilig worden aangesloten op home domotica.

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom