Verandazonwering

Met een verandazonwering op of onder je terrasoverkapping creëer je extra schaduw op jouw terras.

Verandazonwering Verso Solidare

Montage onder de veranda of terrasoverkapping

De Solidare Verso is uniek, omdat deze onder het dak van de veranda of terrasoverkapping wordt geplaatst. Hierdoor heeft het doek weinig te lijden van de krachten der natuur en is een lange levensduur van het doek vanzelfsprekend. Het enige nadeel aan montage onder het dak, is dat de temperatuur minder wordt tegengehouden dan bij de Solidare Summerlight.

De Solidare Verso is ook voorzien van het ritsgeleide zonweringsdoek, waardoor het doek uitermate strak kan worden gespannen. Het op spanning brengen is ook nog eens een stuk eenvoudiger geworden.

Acryldoek op Solidare zonwering

Het doek is een acryldoek en staat garant voor bescherming, energiebesparing en sfeer. Makkelijk te bedienen via een muur- of wandschakelaar, handzender of via de app op je smartphone of tablet.

Verandazonwering Solidare Verso
Verandazonwering Summerlight Solidare

Verandazonwering Summerlight Solidare

Zonweringsdoek geleid door een rits techniek

De Solidare Veranda is een zonwering welke bovenop een veranda geplaatst wordt. Het bijzondere aan deze verandazonwering is dat het zonweringsdoek wordt geleid door een rits techniek. Dit is een techniek die ook wordt toegepast in de Screen rits systemen. Het grote voordeel hiervan is dat het een windvaste en duurzame zonwering is waarbij het doek uitermate strak in het systeem gespannen kan worden en er geen lichtinval meer is tussen het doek en de geleider.

Verandazonwering VZ800

VZ800 ZIP voor al je grote hellende glaspartijen

Zonwering is niet meer weg te denken van je woning. En liefst zonwering die hoog scoort op het vlak van comfort, design, veiligheid en energiebesparing. Op al deze punten scoort de VZ800-ZIP uitstekend. Deze Harol-oplossing komt nu nog strakker, slanker en sterker voor de dag. Daar kan je al eens mee buiten komen! Of beter: binnen blijven.

Je persoonlijke stijl

Sober, strak, veel licht of weinig licht? Dankzij onze ruime collectie aan hoogwaardige doeken is de keuze volledig aan jou. Bediening kan manueel of automatisch via een handzender, smartphone of tablet. Bovendien kan die veilig worden aangesloten op home domotica.

Verandazonwering VZ800 Zip
Verandazonwering VZ080

Verandazonwering VZ080

VZ080 ZIP voor al je glaspartijen, ook binnenshuis

Met deze flexibele zonwering benut je je veranda, skylight of dakraam optimaal. Onder een Harol-zonwering met compacte kast geniet je van precies de juiste dosis schaduw. Je kunt de zon ook volledig buitensluiten. Een droom voor langslapers.

Eén systeem, veel mogelijkheden

Dankzij het ingenieuze ontwerp kan het doek bewegen naar keuze: van onder naar boven, van boven naar onder, van links naar rechts of van rechts naar links. Bovendien kan deze zonwering ook gebruikt worden als binnenzonwering, ideaal voor lichtkoepels en lichtstraten.

Pergola Matera

Zonnescherm en pergola in één

De Matera op poten – een moderne terrasoverkapping, een product dat een zonnescherm combineert met een pergola. Betrouwbaar ontwerp, verschillende bevestigingsmogelijkheden, verstelbare poten en altijd strak doek door de ritssluiting. Dit maakt de Matera de rijzende ster van het nieuwe seizoen. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid deze pergolazonwering uit te voeren met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig doek met rits in zijgeleiding.

Maximale afmetingen 600 x 500 cm. Te bedienen door middel van een Somfy i.o. motor.

Framekleuren:

  • RAL 7S16 Antraciet structuurlak,
  • RAL 9S05 Zwart structuurlak
  • RAL 9S07 Grijsaluminiumkleurig structuurlak
Matera pergola
Pergola zonwering Versuz

Pergola Versuz

Pergola met een moderne strakke look en een top afwerking, voorzien van ritsgeleiding.

Combinatie van design en ultiem comfort

Met deze elegante blikvanger Versuz pergolazonwering geniet je langer van je terras, zwembad of tuin. Ontdek puur design in combinatie met ultiem comfort. Met een zeer slanke geleider, extreem strakke kast en smalle voetpalen zet hij in op een geraffineerde look. Een ingenieus ZIP-systeem zorgt voor jarenlang strakke doeken.

De Versuz kan uitgebreid worden met geïntegreerde LED-verlichting voor nog meer luxe en comfort. Maximale afmetingen 600 x 500 cm. Framekleuren verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Standaard uitgevoerd met een Somfy i.o motor deze is op afstand te bedienen.

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom