Rolluiken

De rolluiken van Rozal Zonwering hebben een isolerende functie en zorgen voor verduistering en privacy.

Rolluiken

Rolluiken bieden meerdere voordelen tegelijkertijd. Ze zorgen voor privacy, een veilig gevoel en dankzij de isolerende en verduisterende werking bieden ze bescherming tegen hitte en kou. Daardoor bespaart u zelfs energie.

Rozal Zonwering heeft een ruim assortiment rolluiken van de merken Alutech en Heroal daardoor hebben wij voor ieder budget en situatie een passend rolluik.

Ruime keuze aan kleuren

De rolluiken kun je zelf samenstellen in harmonie met je woning door de vele standaardkleuren van de lamellen te combineren met de ruime keus standaardkleuren van de bovenbak en geleiders. De bovenbak leveren wij standaard met een vierkant-afgeschuinde kap. Ook is het mogelijk om een rolluik uit te voeren met een half-ronde of ronde bovenbak.

De voordelen van rolluiken

Een rolluik is de beste zonwering en zorgt tevens voor privacy en verduistering van uw woning. Hij fungeert als een stevig pantser voor je raam en weert daarmee ongewenste bezoekers uit je woning. Bovendien hebben rolluiken een verduisterende geluidswerende en isolerende functie.

Door de isolerende pur schuimvulling in de lamel houdt het rolluik je huis in de zomer lekker koel en in de winter houdt het rolluik de kou buiten. Hierdoor bespaar je ook energie!

Bedieningsmogelijkheden

Een rolluik is zowel handbediend als elektrisch uit te voeren. Een handbediend rolluik wordt uitgevoerd met een band en is met name geschikt voor kleine raampartijen.

Voor grote raampartijen adviseren wij het rolluik elektrisch uit te voeren. Wij leveren onze rolluiken met buismotoren van Somfy.

De motor kun je bedienen met een schakelaar of handzender. Wij bieden je een ruim assortiment aan handzenders en tijdschakelaars. Ook is het mogelijk om met een Somfy IO Tahoma systeem je rolluik en zonwering op afstand te bedienen met je laptop of smartphone.

Rolluiken antraciet
Rolluiken antraciet
Rolluiken referenties 2

Isolerende functie

Creeër privacy

Bespaar energie

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom