Knikarmschermen

Met een knikarmscherm van Rozal Zonwering regel je zelf hoeveel schaduw je wilt op jouw terras.

Knikarmscherm Lux

Het type Lux is een topper van formaat en laat zich met zijn strakke design kast perfect integreren aan elke gevel. Het gesloten cassettesysteem zorgt ervoor dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en extreme weersomstandigheden. Deze topper kan een afmeting van maximaal 700cm x 400cm aan.

Uit te breiden met vario-volant

De Lux is uit te bereiden met een Vario-Volant voor extra schaduw. Bovendien kan de Lux ook uitgerust worden met dimbare LED-verlichting. Zo kun je s’avonds langer van je terras blijven genieten.

In alle RAL kleuren standaard leverbaar.

Knikarmscherm Lux
Knikarmscherm Tucan

Knikarmscherm Tucan

De Tucan heeft een afgeronde kast, de look mag dan wel klassiek zijn, de materialen en mogelijkheden zijn dit allerminst. Met dit zonnescherm geniet je van kwaliteit in een innovatief jasje.

Een klassiek knikarmscherm

Deze klassieker heeft een maximale afmeting van 550cm x 300cm. Een mooie bijkomstigheid; dit scherm is standaard in alle RAL kleuren leverbaar en is uit te breiden met geïntegreerde Led verlichting in de armen.

Knikarmscherm Capri

De Capri heeft een solide kast en maximale afmetingen van 550cm x 300cm, de Capri is ideaal voor zelfmontage. Het biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook thermische bescherming.

Volledig afgesloten scherm

Vanwege het feit dat het Capri-scherm volledig is afgesloten, is het geschikt voor plaatsen die worden blootgesteld aan grote hoeveelheden regen en vuil.

Leverbaar in Crème –wit, Antracietgrijs en Ironglimmer structuurlak.

Knikarmscherm Capri
Knikarmscherm Dimo

Knikarmscherm Dimo 

Dimo, dit zonnescherm kan op de muur of aan het plafond worden gemonteerd. De doekrol zit opgesloten in de cassette en zorgt dat het doek niet in direct contact staat met de weersinvloeden.

Elegant uiterlijk met een modern design

Het biedt zonwering voor terrassen, balkons, raamuitsparingen, ramen en veranda’s. Dimo wordt gekenmerkt door een elegant uiterlijk en modern design. De maximale afmeting is 600cm x 300cm.

Leverbaar in Crème –wit, Antracietgrijs en Ironglimmer structuurlak.

Knikarmscherm Formosa Max

De Formosa Max met een maximale afmeting van 600cm x 400cm. Top kwaliteit voor een scherpe prijs. Formosa wordt gekenmerkt door een elegant uiterlijk en modern design.

Mogelijkheid voor moderne LED-verlichting & vario-volant

Een bijkomend voordeel van het Formosa Max-model is de mogelijkheid om moderne LED-verlichting te gebruiken en uit te breiden met Vario- Volant die elektrisch of met de hand bediend kan worden. De Volant is uit te draaien tot maximaal 140cm

Leverbaar in Crème –wit, Antracietgrijs en Ironglimmer structuurlak

Knikarmscherm Formosa Max

Optimale bediening

Bij de aankoop van een zonwering kies je het best voor een gemotoriseerde oplossing. Zo hoef je niet langer te vertrouwen op moeilijk hanteerbare handmechanismen.

Onze elektrische zonwering open en sluit je eenvoudig, zelfs met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet je zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op je terras. Reken daarbij op je windsensor, die trekt automatisch je zonnescherm in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd, voor een optimale bescherming van je systeem. Of overweeg een zonnesensor, dan gaat je zonwering automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting en tijd waardoor je woonkamer altijd prettig koel blijft.

Variëteit in doeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van je woning. Daarom biedt Rozal Zonwering je een breed assortiment. Je maakt jouw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon. Image Fabrics: doeken bedrukt naar eigen wens, dessin of ontwerp.

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom