Garagedeuren & rolpoorten

De garagedeuren van Rozal Zonwering bieden veiligheid & comfort en zijn een verrijking van je woning.

Garagedeuren

Wil je een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Laat je dan door Rozal Zonwering informeren over de garagedeuren van AW Nederland. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening. Het inbraak werend zijn is een belangrijk item bij aanschaf en daarom zijn onze garagedeuren leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Motoren en besturingen van garagedeuren

Wanneer je thuiskomt wil je door een druk op de knop de garagedeur automatisch openen. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener komt dit comfort binnen bereik. Je hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

Voordelen van de opener

  • Snelle en geruisloze opening van jouw garagedeur.
  • Handzender is toepasbaar op meerdere accessoires.
  • De garagedeur openen, sluiten of stoppen met één druk op dezelfde toets van de afstandsbediening.

Garagedeur paneel mogelijkheden

De garagedeuren van Rozal Zonwering zijn een verrijking voor jouw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren zijn ze in iedere stijl toe te passen. Kijk hieronder welke garagedeur paneel oplossingen Rozal zonwering heeft te bieden.

Garagedeur wit
Garagedeuren
Garagedeur paneel Woodgrain smal

Garagedeur paneel Horizontaal – Smal

Woodgrain design,horizontaal smal geprofileerd. Buitenzijde standaard kleuren: RAL 9016, RAL 8014 en RAL 7016. Binnenzijde garagedeur: stucco geprofileerd standaard RAL 9002.

Garagedeur paneel Woodgrain breed

Garagedeur paneel Horizontaal – Breed

Woodgrain design,horizontaal breed geprofileerd. Buitenzijde standaard kleuren: RAL 9016, RAL 8014 en RAL 7016. Binnenzijde garagedeur: stucco geprofileerd standaard RAL 9002.

Garagedeur paneel Woodgrain vlak

Garagedeur paneel Vlak

Woodgrain design,vlak geprofileerd. Buitenzijde standaard kleuren: RAL 9016, RAL 8014 en RAL 7016. Binnenzijde garagedeur: stucco geprofileerd standaard RAL 9002.

Garagedeur paneel cassette profilering

Garagedeur paneel Cassette

Cassette profilering (op aanvraag). Buitenzijde standaard kleuren: RAL 9016, RAL 8014 en RAL 7016. Binnenzijde garagedeur: stucco geprofileerd standaard RAL 9002.

Garagedeur paneel Microprofilering

Garagedeur paneel Micro

Cassette Microprofilering (op aanvraag). Buitenzijde standaard kleuren: Glad RAL 9006 en RAL 7016. Binnenzijde garagedeur: stucco geprofileerd standaard RAL 9002.

AW40 openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren zijn de meest populaire garagedeuren van dit moment. In de loop van de tijd heeft de garage zijn functie als autostalling verloren en staat er vaak van alles in behalve een auto. Openslaande garagedeuren bieden een eenvoudige bediening met een brede toegang zonder opstaande dorpel. Ideaal om (met de fiets aan de hand) lopend je garage te betreden. Wij hebben de ruimste keuze in openslaande garagedeuren!

Geïsoleerde openslaande garagedeur

Onze geïsoleerde openslaande garagedeur, zonder geïsoleerd kozijn. De AW40-2 ZT is het voordeligere alternatief van de “normale” AW40-2. Voorzien van 40mm geïsoleerde paneel vulling, SKG** 3-voudige vergrendeling, veiligheid cilinder en deurvastzetters. Een complete garagedeur met moderne of juist klassieke uitstraling (afhankelijk van de gekozen uitvoering).

Rolpoorten

Ruimtebesparend! De Rozal Zonwering rolpoorten fungeren als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor je geen hele plafond installatie in de garage hebt. Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk. De afstandsbediening is voor jou!

Duurzaamheid en vormgeving

Deze rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Sterke geleiders, lamellen met zichtvenster en ventilatieprofiel en een soepele werking, het is allemaal mogelijk met de Rozal Zonwering rolpoorten. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter.

Voor jaren plezier

Wil je rolpoorten die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.

Een veilig gevoel

Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden. De rolpoorten van Rozal Zonwering vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede geluidsisolatoren.

In harmonie met het pand

Met rolpoorten van Rozal Zonwering maak je een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. Je bent verzekerd van een sluitend samenspel met jouw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Rolpoort antraciet

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom