Terrasoverkappingen

De terrasoverkappingen van Rozal Zonwering zorgen voor een optimale beleving en verlenging van het buitenseizoen.

Met een terrasoverkapping ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Hierdoor kun je tijdens alle seizoenen genieten van de buitenlucht. Terrasoverkappingen bieden bescherming tegen de invloeden van zon, regen en wind. Zo geniet je in het voorjaar van de zon en heb je in het najaar extra beschutting. Alle terrasoverkappingen van Rozal Zonwering zijn uit te breiden met spie- en of vaste kozijnen met glas of polycarbonaat platen, terrasverwarmers en verlichting.

Pallazzo Sqope

Kubistische terrasoverkapping

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Aangemoedigd door jouw wensen en innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7000 mm te creëren. Je bent daardoor vrij om je overkapping in te richten zonder obstakels en je behoudt een onbelemmerd zicht.

Ongeëvenaarde ontwerpdetails

De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

Jaloezie Cosa en Silva
Pallazzo XL Aventa terrasoverkapping

Pallazzo XL Aventa

Innovatieve terrasoverkapping met schuifwand

Pallazzo XL Aventa is een innovatieve terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand. Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De XL Aventa biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen.

Design Pallazzo XL Aventa

Pallazzo XL Aventa is beschikbaar in twee designs; een afgeronde of een rechte goot zorgen voor een strakke en hedendaagse uitstraling. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning, een traditioneel huis of karakteristiek pand, deze designs spelen perfect in op de diverse ontwerpstijlen. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om grote vrijdragende overspanningen te maken.

Pallazzo XL

Terrasoverkapping met grote vrije overspanning

Pallazzo terrasoverkapping XL is dé oplossing als je een grotere vrije overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

Versterking Pallazzo XL

Om een grote overspanning met slechts twee palen te kunnen bouwen, brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goot van de veranda. Zo is een vrije overspanning tot 6 meter mogelijk, met een diepte van 4 meter met glas. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

Pallazzo XL terrasoverkapping
Pallazzo 150 SL

Pallazzo 150 SL

Moderne aluminium terrasoverkapping

Pallazzo terrasoverkapping 150 SL is een moderne aluminium terrasoverkapping, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze overkapping heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.

Versterking Pallazzo 150 SL

Indien nodig brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of moderne goot van dit type veranda. Dat maakt een zo groot mogelijke overspanning met zo min mogelijk palen mogelijk. Een groot voordeel hiervan is meer licht en een grotere vrije doorgang. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

Pallazzo Lounge lamellendak

Pallazzo Lounge, de lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking.

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid

Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo Lounge heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee je zelf de lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken. Pallazzo Lounge kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Eindeloos combineren

Pallazzo Lounge is eenvoudig te combineren met Pallazzo Invigo. Deze glasschuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

Terrasoverkapping lounge lamellendak

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom