Glaswanden

De glaswanden van Rozal Zonwering vergroten je leefruimte en zorgen ervoor dat je langer van je terras kunt genieten.

Met een glaswand van Rozal Zonwering creëer je buiten een heerlijk beschut terras of balkon. De wanden vergroten je leefruimte, doordat je nog vaker en langer van je terras kunt genieten. Zelfs in het voor- en najaar. Een glaswand reduceert bovendien omgevingslawaai, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. Bij ons heb je de keus uit meerdere glaswanden. De glaswanden beschikken over een flexibel schuifsysteem. Je schuift de panelen naar behoefte geheel of gedeeltelijk open of dicht. Daarmee verleng je het buitenseizoen en geniet je optimaal van je terras en terrasoverkapping.

Pallazzo Invigo glazen schuifwand

Het hele jaar optimaal genieten

De Pallazzo glazen schuifwand maakt het mogelijk om het hele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. Of het nu warm, koud, nat of droog is, je ervaart de charmes van ieder seizoen in jouw eigen tuin. De schuifdeuren zijn universeel ontworpen en zodoende te plaatsen onder nagenoeg elke bestaande terrasoverkapping of tuinhuis.

Gelijke delen met meenemers

Alle schuifdelen zijn voorzien van zogenaamde meenemers waardoor je de schuifwand kunt openen en sluiten door slechts aan het eerste schuifdeel te trekken of te duwen. Op maat gemaakt betekent dat de schuivende delen altijd symmetrisch worden verdeeld en de overlapping van het glas altijd gelijk is. De schuifdeuren zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaard kleuren. Hierdoor kun je alles perfect op elkaar laten aansluiten.

De 7 voordelen van de Invigo pro

 1. De glazen wanden van Invigo pro kunt je bijna helemaal wegschuiven, waardoor de wintertuin een verlengde wordt van de tuin.
 2. De wanden zijn eenvoudig en licht te openen. Elk raamdeel is voorzien van dubbele loopwagens. Door de ‘meenemers’ kun je in één beweging de hele wand openen.
 3. Om maximaal te genieten van de omgeving worden de schuivende delen op maat gemaakt en is de overlapping minimaal. Door de symmetrische verdeling wordt het oog niet afgeleid en geniet je ongestoord van het uitzicht.
 4. De onderrail kan ingebouwd worden waardoor er een bijna drempelvrije overgang van binnen naar buiten ontstaat.
 5. Invigo pro is in 7 standaard kleuren verkrijgbaar. Maar nagenoeg alle RAL kleuren zijn leverbaar.
 6. De standaarduitvoering van de Invigo pro heeft een ronde greep. Een vergrendelbare design handgreep behoort tot de opties.
 7. Invigo pro voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen (CE-keurmerk) en wordt geplaatst door ervaren specialisten.
Pallazzo glazen schuifwand Lathum
Pallazzo glaswand Invigo
Sunflex SF 25 glaswand

Sunflex SF 25 glas draai-schuifsysteem

Schuif-/draaisystemen van Sunflex vergroten de aantrekkingskracht van elke woning door het contrast tussen glas en steen. De verplaatsbare losse glaspanelen kunnen over het gehele front worden geopend en als klein pakket in een hoek worden geparkeerd.

Een moeiteloze overgang van binnen naar buiten

Hiermee wordt een moeiteloze overgang van binnen naar buiten gegarandeerd zonder dat het optische effect verloren gaat. Wanneer de panelen zijn geopend, nemen ze slechts weinig plaats in beslag.

 • Volglas schuif-/draaisysteem.
 • Naar keuze met verzonken of niet-verzonken onderrails.
 • De verzonken onderrails zijn geschikt voor gebruik in „drempelvrije woningen“.
 • Zowel naar binnen als naar buiten te openen.
 • Zowel naar één als naar twee zijden te openen.
 • Naar keuze met of zonder verticale zijframes.
 • Compensatie van hoogteverschillen mogelijk.

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom