Uitvalschermen & markiezen

Uitvalschermen zijn erg populair, zeer gunstig geprijsd en kan aan elke situatie worden aangepast.

Een uitvalscherm valt schuin naar onderen waardoor het fel zonlicht buiten houdt en beschermt tegen hoge temperaturen. Zo kun je de hitte in de zomer goed buiten houden. Door minder fel zonlicht zul je ook minder snel last hebben van verkleuring van jouw meubels. De uitvalschermen die Rozal Zonwering levert hebben een luxe uitstraling die bij iedere woning past.

Uitvalscherm Carre

Uitvalschermen zijn erg populair. Dat is ook niet gek, want het is zonwering die gemakkelijk te bedienen is, fel zonlicht buiten houdt en beschermt tegen hoge temperaturen en geeft ook nog de mogelijkheid om vrij naar beneden te kijken bij hoger gelegen ramen.

Gunstig geprijsd met een luxe uitstraling

Bovendien is een uitvalscherm zeer prijs gunstig en kan het aan elke situatie worden aangepast. Dankzij twee stevige zij armen zijn de uitvalschermen buitengewoon windbestendig en stormvast. De uitvalschermen die Rozal Zonwering levert, kenmerken zich door hun luxe uitstraling. Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren en stoffen.

Semi-cassette uitvalscherm Carre

De Carre is een compacte semi-cassette scherm, wat inhoudt dat de bovenzijde van het uitvalscherm geen vuil en vocht toelaat, terwijl de onderzijde van het scherm open is. Het doek is hierdoor in gesloten toestand zeer goed beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. Belangrijk is wel te weten dat er geen vrije doorgang mogelijk is onder het scherm. Dit komt doordat een uitvalscherm, in tegenstelling tot een zonnescherm, schuin naar onderen valt.

Het uitvalscherm kan bediend worden door middel van een:

  • Slingerstang
  • Wandschakelaar
  • Afstandsbediening
UItvalscherm Carre grijs
Markies blauw wit gestreept

Markiezen

Elegante en klassieke zonwering

Markiezen zijn een elegante variant van de klassieke raamzonwering die ook een zonnescherm aan de zijkant van het raam biedt. De hinderlijke zij- inval van zonlicht behoort daarmee tot het verleden.

Dit type zonwering past perfect bij gebouwen met klassieke architectuur maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De markies kan worden afgewerkt met of zonder volant. Elk model wordt individueel gemeten en ontworpen.

Revolutionaire techniek

De zijkappen en de overkapping zijn via een revolutionaire techniek aan elkaar verbonden. Het stijlvol afgebogen verbindingsstuk zorgt ervoor dat de markies zonwering er perfect afgewerkt uitziet, dat popnagels en schroeven niet zichtbaar zijn en dat er geen schuurplekken ontstaan in het doek.

Standaard is de markies te bedienen d.m.v. slijtvast koord (bovenlangs of onderlangs).

Optimale bediening: (uitvalschermen en markiezen):

Kies je voor comfort dan kan de zonwering elektrisch worden bediend door middel van een Somfy motor. Voor optimaal gebruikersgemak kun je kiezen voor volautomatische bediening of een afstandsbediening. Het is zelfs mogelijk op afstand te bedienen met je smartphone, tablet of laptop, waar je ook bent.

Vari√ęteit in doeken (uitvalschermen en markiezen):

De keuze van het doek is erg belangrijk voor het bepalen van de sfeer en de uitstraling. Daarom heeft Rozal Zonwering een breed assortiment waar je uit kunt kiezen

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom