Screens

De screens van Rozal Zonwering houden de warmte buiten en zijn inkijk werend voor extra privacy.

Een screen is een vlak hangende zonwering aan de buitenkant van het raam. Een screen houdt de warmte buiten, is inkijk werend en zorgt ervoor dat het zicht naar buiten blijft behouden. Bovendien is een screen windvast en neemt het geen ruimte in. De bediening kan zowel handmatig als elektrisch worden uitgevoerd. Naast standaard screens hebben wij ook rits screens en deze hebben als voordeel dat ze licht afsluitend zijn.

Kortom, een screen is een zonwering met alleen maar voordelen! Rozal Zonwering heeft een breed assortiment aan screens. Bekijk hieronder welke screens wij allemaal aanbieden en vind zo de screens die het beste bij je past.

Screens RS Classic

De RS Classic onderscheidt zich door de smalle geleiders, zodat het perfect werkt in kleine raamopeningen. Bij dit rits systeem wordt gebruikt gemaakt van glasvezel, welke duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen. Het systeem is ontworpen voor grote architecturale projecten – geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Screen Classic
Screen Universal

Screens RS Universal

Zoals de naam al doet vermoeden, is RS Universal een uniek model met een zeer breed scala aan toepassingen. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om het met folie te maken, wat de aantrekkelijkheid verder verhoogt. De dubbele UTG-geleiders en een brede selectie kastvormen en -maten maken het een van de meest gekozen rits screen modellen. Het maakt het gebruik van transparante PVC-folie met een maximale afmeting van 4 x 3m mogelijk.

Screens RS Smart

Het parade paard onder de rits modellen is zeker de RS Smart 100 en RS Smart 130. De onder lat is volledig geïntegreerd in de kast. Met zijn welgevormde kasten en tijdloosheid design won het meteen de harten van onze klanten. Bovendien is de Smart 130 ontworpen voor grote afmetingen van 6000 mm x 5000 mm, wat betekent dat niets voor ons onmogelijk is. Zelfs met maximale afmetingen blijft de kast perfect recht en hangt het doek prachtig strak. Op deze manier zien projecten met de Smart 130 er indrukwekkend uit, ondersteund door een breed scala aan standaardkleuren, waaronder structuur kleuren.

Screen Smart
Screenlock 95

Screen Koord Lock

De Screen Koord Lock is specifiek ontwikkeld voor schuine ramen. Hij kan gebruikt worden voor kleine afmetingen en is stabiel in de wind. De minimale hellingshoek voor dit product is 20 graden.

Bedieningscomfort voor uw screen

Steeds meer mensen bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille, goed weggewerkte elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om jouw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuur je één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

 

De voordelen op een rij:

  • Lichtafsluitend: door het rits systeem zit het doek naadloos vast aan de zijkant, waardoor hinderlijk zonlicht geen kans heeft.
  • Strak doek: doordat het doek is vast geritst aan de zijkant, zit het doek strak tegen het raam.
  • Windvast: de originele rits in het systeem houdt het scherm zo strak dat wind er geen vat op krijgt.
  • Insectenwerend: door de naadloze aansluiting van het doek in de geleiders en de borstel in de onderlijst.

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom