Raamdecoratie

De raamdecoratie van Rozal Zonwering zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen de zon met een luxe uitstraling.

Jaloezieën

Aluminium jaloezieën:

Als je weleens aluminium jaloezieën hebt bekeken, dan weet je wellicht dat de bovenbak meestal van staal gemaakt is. Bij onze gepatenteerde Scala® jaloezie is dat niet het geval, deze zijn van 100% aluminium. Hierdoor oogt de jaloezie luxueuzer en is deze ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes omdat aluminium niet roest. Op zoek naar een jaloezie die breder is dan 4 meter? Kies dan voor onze elektrische Scala® XL7 jaloezie.

Elektrisch én tot wel 690 cm breed

Breed, breder, breedst, tot wel 690 cm. De aluminium Scala® jaloezie XL7: een jaloezie tot wel 690 cm breed. Gemaakt van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en altijd elektrisch bedienbaar. Met een keus uit 50 mm of 70 mm lamellen bepaal je hoe deze jaloezie bij jou thuis staat.

Houten jaloezieën:

• Grotendeels vervaardigd uit verantwoord hout, wel zo verantwoord.
• Gelakt of geborsteld houten lamellen, de trend van nu.
• In vele RAL kleuren, makkelijk te combineren.
• Tot wel 350 cm breed aan één stuk.
• In 50 en 63 mm brede lamellen.

Design

De strak afgewerkte aluminium Scala® bovenbak heeft een afgeronde achterzijde waardoor er minder kierend licht ontstaat. Leverbaar in 5 kleuren, aluminium of champagne geanodiseerd, wit, grijs of zwart structuur. Prachtig bij een moderne woonstijl. Classic Hierbij wordt een bijpassende houten koof geplaatst. Voor de landelijke of romantische look.

Bovengenoemde keuzes heb je ook aan de onderzijde van uw Silva® jaloezie; Scala® aluminium design onderlat of houten onderlat.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Rozal Zonwering heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op je jaloezie. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt je ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Jaloezie Cosa en Silva
Rolgordijn met cassette

Rolgordijnen 

Rolgordijnen: een strakke designklassieker

Onze stoffen, meer dan 292 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op je interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen. Toppoint past uiteraard steeds meer gerecyclede materialen toe.

Transparante rolgordijnen:

Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor privacy overdag.

Semi-transparante rolgordijnen:

Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.

Verduisterende rolgordijnen:

De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijndoek laat geen licht door.

Duo-rolgordijnen:

Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen; een transparante en een niet-transparante stof. Daardoor wordt het nog gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in je woning.

Smaakvolle afwerking

Niet alleen het doek bepaalt de uitstraling van het rolgordijn, juist de afwerking zorgt voor de finishing touch. Denk aan steunen in kleur, mooi af te stemmen op de kozijnen, of juist als design-accent. Met een cassette, waarin het rolgordijn ‘verdwijnt’, is het Toppoint-rolgordijn een smaakvolle strakke raamoplossing, less is more. Keuze uit 3 types, verkrijgbaar in design aluminium, strak wit en zwart.

Met de onderlat-afwerking geef je het rolgordijn het juiste accent. Toppoint rolgordijnen worden altijd afgewerkt met een design onderlat, deze kan ook bekleed worden met de stof. De aluminium afwerking voor een strakke afwerking en uitstraling, verkrijgbaar in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Met een houten onderlat voeg je een vleugje warmte of Danish design toe.

Plisségordijnen

Plisségordijnen, voor elke raam geschikt

Rozal Zonwering plissés, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen, geschikt voor vrijwel elk type raam. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar twee plooibreedtes, 20 en 32 mm.

Transparante plisségordijnen:

Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect tegen inkijk overdag. Combineer bijv. met een verduisterend gordijn voor optimale lichtfiltering.

Semi-transparante plisségordijnen:

Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van de stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen. Deze plissés combineren zowel met een in-between of een overgordijn.

Verduisterende plisségordijnen:

De oplossing voor een goede nachtrust. Perfect te combineren met (semi-)transparant gordijn.

Duette®Shades:

Overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Duette®Shades zijn er in drie plooibreedtes, 25, 32 en 64 mm.

Plissés, perfect op ooghoogte

Plisségordijnen zijn functioneel en kindveilig. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden.
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte.
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden.
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden.

Plisségordijnen donker
Stoffen verticale lamellen

Azibi: vouw- en rolgordijn van bamboe

Geef je interieur een natuurlijke uitstraling met de Azibi rol- en/of vouwgordijnen. Vervaardigt uit bamboe en geweven tot prachtige raamdecoratie. Het geweven bamboe, met dunne of bredere latjes, voert je terug naar vroegere tijden maar Azibi is helemaal van nu.

Met drie bedieningsmogelijkheden, mooi te combineren kleuren én design afwerking is een bamboe rol- en/of vouwgordijn een mooie sfeerbrenger voor elke ruimte. In 10 mooi te combineren kleuren met matte of satijnglans afwerking verkrijgbaar. Denk aan de kleuren Ibiza wit, chique zwart, naturel maar ook olijfgroen, niet meer weg te denken in hedendaagse interieurs. 

Smartcord: met een Smartcord bediening heb je geen hinder van meerdere koorden die in elkaar draaien. Met 1 koord kun je je Azibi rol- of vouwgordijn zowel laten zakken als optrekken.

Elektrisch: wil je het nog makkelijker? Kies dan voor elektrische bediening. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je gemakkelijk vanaf de bank jouw raamdecoratie. Ook te koppelen aan een HUB voor bediening via app op afstand en spraakbesturing.

Optrekkoord: natuurlijk kun je ook kiezen voor de welbekende bediening met een optrekkoord.

Ketting: met kettingbediening heb je geen hinder van meerdere koorden die in elkaar draaien. Met de ketting kun je je Azibi rol- of vouwgordijn zowel laten zakken als optrekken.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, haute-couture confectie in meer dan 1.250 stoffen

Kies je voor vouwgordijnen van Rozal Zonwering dan kies je voor haute-couture confectie. Je hebt de keuze uit meer dan 1.250 soorten stoffen. Van transparante tot verduisterende stoffen en tot wel 4,5 meter breed. Met onze vouwgordijnen heb je echte sfeermakers in huis.

(Semi)-transparante vouwgordijnen:

Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor privacy overdag.

Verduisterende vouwgordijnen:

De oplossing voor een goede nachtrust, de stof laat geen licht door. Met voering of een verduisterende, black-out, stof.

Baleinen Vouwgordijnen:

Hebben unieke holle aluminium baleinen. Hierdoor blijft de stof van je vouwgordijn altijd strak. Aan jou de keus of je de baleinen aan de achterzijde of voorzijde geplaatst wilt hebben.

Vouwgordijn wol
Stoffen verticale lamellen

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen. Door de lamellen op elke positie te kunnen plaatsen is het mogelijk om een perfecte lichtinval te creëren en privacy te garanderen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stof, PVC en aluminium.

Stoffen lamellen:

Voor warme uitstraling.

Aluminium lamellen:

Voor een strakke en zorgeloze raamdecoratie, ook in vochtige ruimtes.

PVC lamellen:

De oplossing voor in de badkamer.

Het railsysteem van verticale lamellen

De verticale lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden tot een oppervlakte van 18m2. Standaard is de rail in het wit of grijs. De bediening gaat via een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven ervan.

Heb je in interesse in een van onze producten,
vraag een offerte aan of kom naar onze showroom