Glaswand

Glaswand van Rozal
Terrasoverkappingen en veranda’s geven een meerwaarde aan uw huis en tuin. Ze vormen een mooie aanvulling op uw woning en laten u langer van het buitenleven genieten.

Maar zoals u weet zit het weer niet altijd mee. Een nazomeravond onder uw terrasoverkapping kan door windvlagen een stuk minder aangenaam worden en regen valt vrijwel nooit verticaal uit de hemel.

In zulke gevallen bied een glaswand van Rozal uitkomst. Een glaswand schermt uw overkapping of veranda af van weer en wind, wat voor u de drempel verlaagt tot het gebruik van de tuin, ook in het voor- en najaar. Onze glaswanden dempen ook omgevingsgeluid, zodat u nog makkelijker tot rust komt.

Rozal levert diverse type glaswanden, waaronder ook wanden met een flexibel schuifsysteem. Deze glaswand bestaat uit losse gedeelten die naar wens geopend of gesloten kunnen worden. Rozal plaatst glaswanden in bestaande of nieuwe terrasoverkappingen en veranda’s. Neem gerust contact met ons op, we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Direct informatie